Personvern

 

Når du bruker nettsiden vår, er i kontakt med vårt kundesenter via e-post, mottar vårt nyhetsbrev eller bestille tjenester fra oss, vil Mobilring behandle personopplysninger om deg. Vi er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn og hvordan personopplysningene behandles, samt dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

 

Behandlingsansvarlig for dine personopplysninger er Mobilring (herunder Mobilring AS).

Organisasjonsnummer, Mobilring AS: 985 619 271 

Postadresse: Dronning Eufemias Gate 51, 0191 Oslo

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på e-post post@mobilring.no eller telefon til vårt kundesenter 22 42 80 80.

 

1. Hvorfor samler vi inn personopplysninger, hva slags informasjon samler vi inn og eventuelt hvilke tredjeparter benyttes

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvordan vi kommer i kontakt med deg. I noen tilfeller benytter vi også ulike databehandlere (tredjeparter) til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. 

Vi selger ikke personopplysningene dine til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. En tredjepart får kun innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for oss, slik at vi kan levere våre tjenester til deg. Det inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i slike tilfeller. 

 

1.1 Personopplysninger forbundet med kjøp av tjenester

For å gjennomføre et kjøp service på Mobilring.no, trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. Dette er nødvendig for å registrere din bestilling. Vi sender en tekniker til oppgitt adresse, holder deg oppdatert under veis, samt kontakter deg dersom det skulle være behov i henhold til din service.

Ved registrering av service benytter vi oss av en tredjepartsløsning levert av Squarespace. Vi er ellers pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering i fem år, ref. Regnskapsloven.

For en utfyllende beskrivelse av hvordan Squarespace behandler persondata, les Squarespace sin personvernerklæringen.

1.2 Nyhetsbrev og e-post

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer din e-postadresse. Vi bruker e-postadressen din til å sende deg informasjon om produkter, nyheter, kampanjer og annet. E-postadressen vil ligge lagret hos oss fram til du eventuelt melder deg av nyhetsbrevet. Det kan du gjøre når som helst ved å trykke på linken nederst på hvilket som helst nyhetsbrev. Vi sender ut nyhetsbrev til våre abonnenter 1-3 ganger per uke.

Vi benytter oss av tredjepartsløsningen MailChimp for å håndtere utsendelse av e-postene. Dette medfører at din e-postadresse også ligger lagret hos MailChimp så lenge vi benytter oss av denne tredjepartsleverandøren.

For en utfyllende beskrivelse av hvordan MailChimp behandler personopplysninger, les MailChimp sin personvernerklæring. 

 

1.3 Besvare henvendelser som kommer inn til oss

 For å håndtere alle innkomne telefoner, chat og e-posthenvendelser lagrer vi navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelt tidligere e-posthistorikk. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette er nødvendig for å oss for å hjelpe deg med det du lurer på, og informasjonen loggføres derfor som en del av ditt kundeforhold med oss. 

Denne informasjonen blir også delt med Microsoft som er vår e-postleverandør, og vil ligge lagret hos denne tredjeparten så lenge Mobilring benytter tjenesten.

For utfyllende informasjon om hvordan Microsoft behandler personopplysninger, leg Microsoft sin personvernerklæring

2. Informasjonskapsler (cookies)

Mobilring.no benytter seg av informasjonskapsler, også kalt cookies. Cookies er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. 

Formålet med cookies er i mange tilfeller å forbedre brukeropplevelsen din, gi booking systemet grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.

3. Utlevering av personopplysninger til andre 

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen. 

Vi selger ikke personopplysningene dine til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjeparten. En tredjepart får kun innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for oss, slik at vi kan levere våre tjenester til deg. Det inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i slike tilfeller. Nærmere informasjon om disse databehandlerne finner du i punkt 1 og 2.

 

4. Lagring 

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. 

Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke.

 

5. Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg.  Du kan også til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å ta kontakt med Mobilring på post@mobilring.no, eller kontakte oss på telefon 22 42 80 80. 

Videre har du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på www.datatilsynet.no.

 

6. Endringer

Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen på www.mobilring.no/personvern med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter f.eks. via e-post, eller på selskapets nettside.